Vrijwilligers werk doen in het buitenland

Vrijwilligers werk doen in het buitenland?

Heb je wel eens gedacht aan een gap-year ? Gewoon een jaar ervaring opdoen in het buitenland, en met een bult levenservaring rijker terug komen, Denk dan eens aan vrijwilligers werk doen in het buitenland.

Steek je handen uit de mouwen !

Vrijwilligerswerk doen in het buitenland ? Leuk, mocht je nog twijfels hebben dan leggen we je hier uit, waarom je vrijwilligers werk in het buitenland zou moeten doen !

Ten eerste kun jij een bijdrage leveren aan het verbeteren van omstandigheden van diegenen die het  hard nodig hebben, daarnaast  leer je ook hele andere gewoontes. Je leeft een tijdje in een hele andere omgeving, dat is super leerzaam en vooral heel leuk!

Projecten in het buitenland

De duurzame ontwikkelingsdoeleinden van de Verenigde Naties

 

Sustainable deleopment goals ! Er zijn veel projecten die op een respectvolle en duurzame manier een bijdrage leveren aan de wereld.

Want samen sta je sterk! De duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties zijn daarbij onze richtlijnen. Hieraan proberen we al onze reizen te toetsen. Zo willen we op onze manier – en zo goed als we kunnen – een steentje bijdragen aan een mooiere toekomst. Doe je mee?

 

Meer informatie kun je vinden via deze link 

 

 

 

 

 

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.