Tips om je kamer zo goedkoop mogelijk in te richten

Kamer inrichten maar nog geen wasmachine, droger en of koelkast ? Dat is natuurlijk helemaal niet handig. Maar ja, het kost natuurlijk allemaal bakken met geld. Of toch niet ? Samen met SmartStudentDeals.nl geven wij je 4 tips hoe je zo goedkoop mogelijk je inboedel fixt.

 

1. Opzoek naar tweedehands pareltjes.

Zit je even krap bij kas ? Dan is gebruik, of tweedehands opeens erg aantrekkelijk. Want  zeg nou zelf, misschien ziet die bank er niet helemaal splik splinter nieuw uit, maar hij kost maar een schijntje . En je vind op site’s zoals marktplaats of bij  ons, verrassend vaak goede spulletjes !

 

2. Huur je kamer bij elkaar.

Als jij je bank, eetkamer tafel en bedje hebt geregeld, dan ben je natuurlijk nog niet helemaal klaar. Je hebt natuurlijk ook nog een Wasmachine, wasdroger , vaatwasser en een koelkast nodig. Helaas zijn die een stuk duurder dan  die eetkamertafel of die bank. En laat jij nou net dat geld niet hebben liggen.

Maar je kan net als bij spotyfy of netflix gewoon voor een klein bedrag per maand, spullen leasen Dus een koelkast wasmachine, tv of gasfornuis heb je dan ineens voor een prikkie  Bekijk maar eens de mogelijkheden bij SmartStudentDeals.nl.

 

3. Neem spullen over.

Vaak kun je als je een nieuwe kamer betrekt, de spullen van de vorige huurder overnemen. Dit kan voor jullie beiden een goede oplossing zijn, want je bespaart kosten en moeite En met een beetje geluk is het ook nog exact je smaak. Neem dus tijdens de bezichtigingen geen blad voor de mond, en vraag of er nog zaken ter overname zijn.

 

4. Vergelijk.

Heb je toch besloten om iets nieuws te kopen ? Zorg  dan eerst even dat je de prijzen vergelijkt, want het kan altijd wel ergens goedkoper. in online store geven we je standard 10% korting op alle meubels en nieuwe matrassen. gebruik de code : MOYMOY10. Met die korting van een paar tientjes kun je weer een avondje stappen, of je kamer verder inrichten.

Nadat jij je nieuwe kamer hebt ingericht, kun je eindelijk genieten van je aankomende jaren als student. En vergeet niet je ouders of verzorgers te bedanken voor al die jaren dat ze met liefde voor je hebben gezorgd. ! Oja en een tip van ons, houd je kamer een beetje schoon :-P.

 

Ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen ? Check dan even SmartStudenrDeals.  

 

 

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.