Sta je op het punt om een woonruimte in te richten ?

Sta je op het punt om een woonruimte in te richten ?

 

 

Sta je op het punt om een woonruimte in te richten en wil je weten of jouw favoriete producten bij elkaar passen? Probeer het uit met de fonQ styling tool*! Kies uit verschillende vloeren, probeer kleuren uit op de muur, zet je favoriete meubels naast elkaar en speel met woonaccessoires. Klaar met stylen? Sla jouw ontwerp op, deel hem met anderen óf shop direct!

fonQ.nl

Geef je interieur virtueel vorm met de fonQ styling tool

Ga je verhuizen of wil je een kamer in je huis opnieuw inrichten? Dan is het wel zo fijn om, voordat je start met het inrichten van je huis, alvast een aantal ideeën voor je interieurdesign bij elkaar te zien in één ruimte. De fonQ styling tool maakt dit mogelijk.

Je kiest gemakkelijk meubels, verlichting en woonaccessoires die bij jou passen. Mix en match je favoriete woonitems, geef je vloer en muur een kleur naar keuze en creëer de woonruimte van je dromen.

Stel makkelijk online je woonruimte samen

In de fonQ styling tool heb je de keuze om te starten met een lege ruimte zodat je de ruimte helemaal vanaf de basis inricht. Maar er zijn ook enkele voorbeeldontwerpen om alvast wat inspiratie op te doen.

Ben je er nog niet helemaal over uit wat je woonstijl is? Hier vind je alle woonstijlen op een rijtje. Zo doe je inspiratie op en vind je de mooiste producten om van jou huis een echt thuis te maken. Met de fonQ styling tool maak je elke woonruimte naar wens. Probeer het uit!

fonQ.nl

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.