Opzoek naar een appartement ? Ga samen wonen!

Ben je opzoek naar een appartement?  Overweeg om te gaan samenwonen als singel woningdelers !

 

Om dat er momenteel een structureel te kort is aan geschikte woningen in Groningen, en er momenteel ook veel jongeren tussen de 18 en 26 jaar In Groningen geregistreerd staan als alleenstaand, en 80% van deze doelgroep altijd ,maar aan het swipen is op Tinder. Hebben we in overleg met de verhuurder van een groot complex met 400 nieuwbouw appartementen besloten om deze beschikbaar te stellen voor  singel woningdelers !

Als je tussen de 18 en 26 jaar bent, en geregistreerd staat als alleenstaand of gewoon net singel bent, kun jij je aanmelden voor dit project. mail dan je naam en leeftijd naar info@moymoy.nl en vermeld dan ook je interesse’s zodat we je kunnen matchen met de juiste huisgenoot, of wellicht je nieuwe partner.

Samen met de gemeente Groningen hebben we besloten om zo direct huisvesting te kunnen bieden aan 800 woningzoekende. De gemeente Groningen  gaat deze maand in gesprek met meerdere verhuurders zoals Lefier en  Nijestee, ook deze partijen hebben momenteel ca 1800 nieuwbouw eenheden, en bieden met deze woonform direct  huisvesting voor ruim  3.600 singel woningdelers.

Heb je interesse in dit projct, of wil je meer weten ? meld je dan aan via info@moymoy.nl

 

 

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.