Moymoy in Groningen wat doen wij ?

Moymoy in Groningen.

 

Moymoy.nl Bv is gevestigd in Groningen, en is bezig om ook buiten Groningen huisvesting te verzorgen. Landen zoals Duitsland, Engeland zijn als landen waar wij actief zijn in het huisvesten van internationale studenten. Wij zijn druk bezig om deze beschikbare landen uit te breiden.

Onze missie is het huisvestingstraject zo simpel mogelijk te maken voor huurders waar ook gevestigd ! Wij lossen huisvesting problemen op ! Naast het oplossen van huisvestingsproblemen, bieden wij ook mogelijkheden voor alle benodigdheden die huisvestingsgerelateerd zijn, daar bij kun je denken aan de volgende zaken.

Wil je ook weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van woonruimte, of een van de andere diensten die wij bieden ? neem dan contact met ons op +3185-4019728

 

Woonruimte aanmelden bij moymoy in Groningen

Beschikt u over woonruimte in Groningen? En wilt u snel een geschikte huurder vinden die voldoet aan uw eisen, en wensen ? Ook daar kan moymoy u als geen ander in ondersteunen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het targeten van doelgroep segmenten, wij kunnen dus elke gewenste aspirant huurder voor uw vinden !

Wat kan u verwachten.

  • Digitale contractondertekenring
  • Identiteitscontrole
  • inkomenscontrole

Dit zijn een aantal zaken welke wij voor u als verhuurder doen, om te kunnen waarborgen dat afgesloten contractwaarde voor u als verhuurder gewaarborgd is.

 

Meer informatie ?

Voor meer informatie kunt u contact op nemen of bellen met 085-4019729

 

Woonruimte in Groningen huren bij moymoy

Moymoy heeft in Groningen ruim 6000 verhuur eenheden, er is dus een grote kans dat jij woonruimte bij moymoy kunt vinden,  voor het recente huuraanbod kun je op moymoy.rentals kijken, hier hebben we verhuureenheden in Groningen, Berlijn, Londen en nog veel meer leuke steden.