Huurtoeslag aanvragen

Huurtoeslag aanvragen, ontvang maximale huurtoeslag in 3 simpele stappen.

 

Bij moymoy.rentals hebben we een groot aantal beschikbare objecten welke in aanmerking komen voor huurtoeslag. Uiteraard kun je zelf de huurtoeslag aanvragen.  Maar weet je dan zeker dat je de juiste gegevens invult, welke voor jou en je nieuwe woonruimte van toepassingen zijn ?

Je kunt ook gratis, en vrij eenvoudig de hoogte van je huurtoeslag berekenen, via huurtoeslag.nl in drie simpele stappen  kun je hier de maximale huurtoeslag aanvragen. Wil je weten wat de hoogte van jou toeslag is ?  bereken dan hier vandaag nog jou maximale teruggaven.

Huurtoeslag 2019 aanvragen.

Bereken hier eenvoudig of je  recht hebt op huurtoeslag 2019. Heb je recht op huurtoeslag ? Dan kan je deze direct online aanvragen. Ook is het mogelijk om de huurtoeslag te wijzigen, of stop te zetten, als je deze al ontvangt. Bereken eenvoudig of je recht hebt op huurtoeslag.   

 

Waar moet de woning aan voldoen ?

Als je woonruimte huurt, of gaat huren, houd er dan rekening mee dat je met een maximale rekenhuur te maken hebt, en een maximaal inkomen per jaar. De woonruimte die je huurt met huurtoeslag mogelijkheden, dient in ieder geval, zelfstandig te zijn, en mag in sommige gevallen een maximale reken huur hebben van € 720,42 als je ouder bent dan 23 jaar. Ben je nog geen 23, dan ligt deze grens op                € 424,44 !  Bereken hier jou maximale huurtoeslag

 

Huurtoeslag aanvragen ? Doe hier de gratis berekening.  Bereken nu

 

 

 

 

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.