Frank Energie tegen inkoopprijzen

Frank Energie tegen inkoopprijzen.

 

Waarom je voor Frank moet kiezen ?

De laagste kosten

Bij ons betaal je de inkoopprijs voor energie. Die rekenen we één-op-één af. We verdienen dus niets aan jouw verbruik. Wij willen dat je écht minder energie afneemt. Dat is beter voor de natuur en voor je portemonnee.

100% groen uit NL

Onze stroom wordt duurzaam opgewekt uit Nederlandse zon- en windparken. We helpen je minder te verbruiken en we compenseren de CO2-uitstoot voor het gas dat je nog wel verbruikt.

Jij bepaalt

Je krijgt altijd inzicht in je kosten en je verbruik. Je krijgt bespaartips die je kunt opvolgen of niet. En je kan bij ons weggaan wanneer je wilt, zonder opgaaf van reden en zonder boete.

Dynamische inkoopprijs.

Bij frank betaal je voor je energie de dynamische inkoopprijs. Dat doen ze om energie zo goedkoop mogelijk voor je te maken. Je koopt energie in op de groothandelsmarkt voor dezelfde prijs als de grote energieleveranciers. We maken daar geen marge op. Die prijs verandert elk uur voor stroom en iedere dag voor gas. Bij andere leveranciers betaal je een tarief dat altijd hetzelfde is en gedurende een periode vast staat. Wat je bij Frank betaalt is dus afhankelijk van de prijsontwikkeling. In de meeste gevallen ben je goedkoper uit dan bij een vast en variabel contract.

Inkoopprijzen.

Bij Frank betaal je de inkoopprijs. Voor gas verandert die elke dag en voor stroom elk uur. Zo zit je bij Frank niet vast aan een hoog jaartarief en kun je extra besparen door je verbruik te verschuiven naar de goedkope uren. Als het bijvoorbeeld hard waait of wanneer de zon veel schijnt, is er een energieoverschot en dat drukt de prijs. Dat werkt natuurlijk ook andersom zo. Nu de inkoopprijs van gas hoog is, betaal je bij Frank ook wat meer. Maar vermoedelijk minder dan wanneer je al een tijd bij dezelfde leverancier een variabel contract hebt. En vergeet niet: als de prijzen straks gaan dalen, dan profiteer je bij Frank direct.

 

Bekijk wat het voor jou kan betekenen !

Wij hebben net zelf een berekening gemaakt en waren verbaast over de uitkomst, wil je ook weten wat frank energie voor jou kan betekenen ? Doe dan hier de test

 

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.