Bijbaan Groningen

Bijbaan Groningen Lees hier de mogelijkheden.

 

Ben je naast je studie opzoek naar een passende baan ? Of gewoon een leuke bijbaan in Groningen om dat je eigenlijk te veel dagen  in een maand hebt, en altijd wat tekort komt ? Er zijn veel redenen te bedenken waarom je een bijbaan in Groningen kan gebruiken.

Een van de mogelijkheden die er zijn is om je in te schrijven bij een uitzendbureau, we hebben er een aantal voor je gecheckt.

Unique.

Bij Unique in Groningen hebben ze altijd leuke vacatures beschikbaar Ben je nieuwsgierig welke vacatures ze voor je hebben ? Bekijk de dan hier Ze hebben bijbanen in Groningen zoals Marketing en communicatie specialist(en)  maar ook schoonmaak werk.

Ze kunnen je ook helpen matchen aan een  leuke werkgever, die goed past bij je studie, zo kun je mooi je skills opbouwen en  wat extra verdienen naast je studie.

Manpower.

Ook zijn we bij Manpower in Groningen langs geweest, Waar we super vriendelijk werden ontvangen, ook bij Manpower hebben ze diverse bijbanen in Groningen, wil je weten of er iets voor je tussen zit ? bekijk dan de beschikbare vacatures 

Ook bij Manpower kunnen ze je goed helpen om je te koppelen aan een juiste werkgever, die aansluit bij je studie. Laat je CV achter en laat je koppelen aan de ideale werkgever in Groningen.

 

Fonky Sales

Of het nu gaat om je werk of je collega’s bij ons draait het om plezier! Wij zijn de leukste werkgever voor studenten. Op onze vestigingen zijn altijd leuke activiteiten. Wij organiseren ieder jaar een Fonky Feest waar je u tegen zegt en zorgen voor gave trips naar het buitenland. Wie zegt dat werken saai is, heeft nog nooit voor Fonky Sales gewerkt!

 

 

Bijbaan in Groningen ?

Zoals je ziet als je een leuke bijbaan in Groningen zoekt, kun je bij diverse bureau’s langs We hebben er twee voor je gecheckt waar je zeker goed geholpen word bij het vinden van de leukste bijbaan in Groningen. Uiteraard begint het met het achterlaten van je CV, zorg dat je CV er netjes en verzorgd uitziet. Laat goed en overzichtelijk zien wie je bent en welke skills je bezit.

Ze zeggen niets voor niets, you never have a second  chance, to make a first impression !

Kijk wat Unique  en Manpower voor je kunnen betekenen.

 

 

 

 

 

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.