Bespaar op je maandelijkse uitgaven

Bespaar op je maandelijkse uitgaven.

Iedereen wil lagere kosten en meer geld overhouden voor leukere dingen. dat begint natuurlijk met besparen op je maandelijkse uitgaven.

Gewoon minder betalen !

Je hebt het vast allemaal, een mobile telefoon abonnement, een TV en internet abonnement, je woonverzekering en je gas, water en licht contract. En niet te vergeten je huurcontract !

Vergelijk je contracten

Verstandig is dus om deze vaste lasten, een keer per jaar te vergelijken, je zult denken ach die paar euro’s wat maakt mij dat uit ! Nou het antwoord is heel simpel vergelijk ze maar eens en je zult zien dat ja vaak heel veel kunt besparen dan die paar Euro’s

Bespaar op je woonverzekering.

Je hebt vast een woonverzekering, deze is bijna altijd verplicht als je een woning hebt gehuurd, een handige vergelijkingstool vind je hier onder. Bekijk wat jij kunt besparen !

 Doe de bespaar check !

Bespaar op je TV & Internet.

Deze heb je ongetwijfeld ook een lekker snel internet abonnementje, en wellicht ook nog contactje om lekker voor de buist te hangen?  Ook hier valt veel te besparen.

Bekijk hoeveel jij kunt besparen !

Bespaar op je energie kosten. (tot wel €300,-)

Wist je dat het best slim is om elk jaar te  wisselen van energie leverancier ? De meeste aanbieders hebben altijd wel een voordelige welkoms aanbieding met een cashback actie of een actie waar je wellicht interesse in hebt ! De voordelen kunnen wel oplopen tot € 300,00

Bekijk hier de verschillende aanbiedingen

Een goed overzicht van energieaanbieders ?

Ben je meer geïnteresseerd in welke aanbieder echt goed bij je past, bijvoorbeeld gebaseerd op je verbruik, of omdat ze groene energie leveren ?

Vergelijk hier alle aanbieders 

 

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.