200 starters appartementen in Groningen

200 nieuwe appartementen in Groningen.

Eind van deze maand zullen we beginnen met de inschrijving van dit project !

Het heeft lang geduurd maar het is bekend ! In het oude KPN gebouw gaan ruim 200 appartementen speciaal voor zoekende singels gerealiseerd worden.

In een complex van ruim 8.800 m2 worden deze 200 energie neutrale appartementen gerealiseerd. Alle appartementen zullen  worden voorzien van een volledig ingerichte keuken, luxe badkamer en ruime slaapkamer van ca 11 m2.

Co-living is key.

Omdat dit concept is gericht op het uit Berlijn & U.K overgewaaide co-living idee, zal er binnen dit complex ruimte zijn voor algemene ruimtes waar je overige bewoners uit het gebouw kunt ontmoeten, samen naar de fitness, of gezellig samen zijn in lounge !

Events tijdens de lancering.

Dit complex is tijdens de inschrijving alleen bedoeld voor zoekende singels !  De inschrijving van dit project start binnenkort! Naar aanloop van de start van de renovatie zullen we alle singel ingeschreven kandidaten, informeren van de ontwikkelingen ! Dit doen we elke maand door middel van het organiseren van een leuk event, dat kan zijn een borrel of een activiteit rond om het concept co-living. 

We verwachten dat tijdens deze aanloop periode ca 40% overweegt om te gaan samen wonen, en zijn “nieuwe “huisgenoot heeft gevonden ;-p Zo lossen we met het concept co-living een groot deel van de vraag naar Kwalitatieve huisvesting op !

 

Wat gaat het kosten ?

De huurprijzen van dit project zullen neer komen op een kale huurprijs van € 641,05 excl. Huurders kunnen kiezen tussen verschillende service pakketten, je kunt denken aan zaken zoals ontbijt, boodschappen dienst tot het laten vullen van je koelkast.

Kortom, ben jij als singel woning zoeker opzoek ? Meld je dan, en houd de lancering goed in de gaten !

 

 

 

 

 

 

 

 

Search

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.